Welkom bij DC
De persoonlijke andacht van vrogger mit de kwaliteit van vandage.

DC is een belastingadviespraktijk an de Paardeweide 7 net buutn' Darp Wij onderscheiden ons door hoge kwaliteit te leveren en laagdrempelig te blijven. Uw joarlijkse administratie is ons wark, de andachtige holding krieg ie er gratis veur terugge.

DE VEURDELEN OP EEN RIJ

CIJFERS DC

INHOLDELIJKE BESPREKING

Een gesprek woar ie wat an heb

Wij maken de joarcijfers weer nuttig. Dit dut we door ze integraal mit oe deur te nemen Hierdoor zijn de cijfers relevanter en kan je vroegtijdiger je onderneming(en) ansturen.

Noast deze bespreking geeft onze frisse blik oe ook neie inzichten. Daar verdien ie sowieso op.

ADVIES DC

PROACTIEF ADVIES

Oen belang veurop.

Zodra u klant wordt goan we eem’ om tafel zitten om u doelen deur te nemen.

Dit kost oe allemaal niks, zodat ie zich ook niet tiedgebonden veult om ze te noemen. Zolang wij ‘t samen deut, houden we rekening met uw belangen.

WERKWIJZE DC

EFFICI√čNTERE WERKWIJZE

Zo soepel als WD40

We heb’n er bewust veur gekozen om geen accountantskantoor te wezen. Zo bint wie niet belast met allerlei overbodige dossier eisn’ woar ie veur betoalt moar niks an heb.

Zo holden we tied over om beter te kijken noar uw cijfers. Zo heb ie het veurdeel van een handigere werkwieze met een resultaat waor u meer an heeft.

ONZE KERNWAARDEN

Eerlijkheid en Transparantie.

 

D’r is maar 1 pries wat ie kwijt mut wezen aan de cijfers, en dat is de tijd die als het kost. Om die reden sturen wie ie altied een duudelijke specificatie van de uren en wat wie hebben gedaan. Zo kun’t we altied eerlijk blijven noar mekoar. Hebbie liever een vast bedrag? In overleg kan dit natuurlijk altied.

Deskundig Advies.

 

Wij dut alleen kwalitatief jaarwerk. Bij ongekende situaties schakelen we natuurlijk met een hoog geleerde expert. Zo ben je pas “premium extra” kwiet aje dat mut hebben. En niet standaard dik premium voor spul woar dat niet eens nodig is.

Vlotte Reactietijden.

 

We dut ons best om uw dagelijkse vroagen binnen 24 uur te beantwoordn’. Roare wagtieden van een week ofzoiets langer dut we niet an. Voor een kort bellegie of mailtie betoaal ie ook niet meteen. We goat niet op de minuut zitn. Da’s service.

PUBLICATIES

DC 01

Over de risico’s van extrapolatie in het belastingrecht.

AUTO SPEELGOED DC

Over de terugkeer van de menselijke maat na de toeslagenaffaire.

DC 06

Een paper over het begrip pleitbaar standpunt binnen fiscaal recht.

VERANDERING DC

Een scriptie over het begrip goed koopmansgebruik binnen fiscaal recht.