Relaties van het eerste uur zullen een trend herkennen.

Ben blijft nooit al te lang op 1 kantooradres. Doch lijkt aan die trend nu een eind te zijn gekomen en dat 6 x scheepsrecht is.

DC is namelijk verhuisd naar de Paardeweide 7 in de gemeente Westerveld. En daar zijn we heel blij mee!

Vanuit deze locatie mag ik mijn praktijk verder uitbouwen en doorwerken aan mijn missie: een juridisch hooggeschoolde sparringpartner zijn voor de ZZP/MKB ondernemer, voor een betaalbare en transparante prijs.

BEDANKT
Hoewel er de afgelopen jaren hard is gewerkt – was dit niet mogelijk geweest zonder uw vertrouwen. Door mee te mogen denken bij complexe casussen en te ondersteunen bij het doorhakken van knopen, heb ik mij verder ontwikkeld tot volwaardige all-round sparringpartner voor de MKB ondernemer. Bedankt daarvoor.

Tot ziens?
Hoewel de praktijk nog verre van voltooid is, is er wel sprake van een kantoorruimte en een werkend koffiezetapparaat. Mocht u in de gelegenheid zijn om een bakkie te doen of wilt u iets komen bespreken, dan bent u uiteraard van harte welkom.

Bent u nog geen klant maar wel op zoek naar een vernieuwende belastingadviseur? Ook dan bent u uiteraard welkom. Een kennismaking kost u niets maar kan u wel een heleboel stress en geld besparen.

Graag tot ziens!