Uw full-service kantoor

Bij DC kunt u terecht veur al uw administratie en belastingzaken. Wie bint gespecialiseerd in belastingrecht en het opstellen van joarcijfers. Deurlopend denken we pro-actief met oe mit, om zo ‘t beste resultaat neer te zetten. Kom met ons in contact, we helpen oe graag.

Joarrekening

Wij garanderen u een jaarrekening die voldoet aan wet- en regelgeving, en naar uw wensen is gerubriceerd. Daarnaast ontvangt u een aanvullend rapport van alle bevindingen omtrent o.a. belastingrisico’s, potentiële kosten reducties en omzet-verhogende kansen.

Belastingangiften

Ons team roggelt al uw belastingzaken zoals IB, VPB, OB, ICP & LH. Met behulp van fiscale software, optimaliseren wij uw aangifte wat in sommige gevallen duuzend(en) euro’s op jaarbasis kan besparen. Das eigenlijk niet mogelijk mit de software van de belastingdienst.

Sparring moat

Naast het constante streven voor het beste fiscale advies zijn wij ook uw sparring partner voor algemene zaken. Wij stellen de juiste vragen en geven onze eerlijke reflectie weer. Graag komen wij met u in contact, u met ons?

Administratieve Ondersteuning

Wij adviseren op maat welke methode van administratie-voering het beste bij uw onderneming past. Van ZZP tot MKB. Ons team is breed ervaren met administratieve programma’s zoals Exact Online, Reeleezee, Accountview, Snelstart en meer.

PRINSJESDAG DC