Onze onderscheidende waarde

 

De afgelopen 3 maand lijken wel 3 weken. Gedurende die tijd is de kern van onze boodschap steeds meer verfijnd geworden. Daarnaast heeft de praktijk ons geleerd dat wij ons goed onderscheiden in gebieden, waarvan wij aan de start onbewust waren! Met deze geweldige start zijn wij ontzettend blij, en dat willen wij daarom graag met u delen. Dit doen wij door de mankementen binnen de huidige markt aan te wijzen… Saaie manier maarja, het blijven belastingen & jaarrekeningen.

Manco 1: klantcontact met adviseur schrikt af omdat dit resulteert in een factuur
Veel ondernemers ervaren dat zij met hun vragen niet bij hun adviseur terecht kunnen. Dit omdat elke minuut van klantcontact, vaak volgt in een factuur. Wij factureren klantcontact zo minimaal door. Daarom is mail / telefoon contact bijvoorbeeld gratis. Op deze manier kunt u 100% zeker van uw zaak ondernemen, zonder afgezonderd te zijn van betrokken advies. Een goed gevoel dus.

Manco 2: Adviseur is niet betrokken met ondernemer
Meedenken met de ondernemer is tevens een kwaliteit die veel ondernemers missen in hun adviseur. Wij zijn doorlopend het hele jaar gratis voor u pro-actief adviserend. Wij denken graag mee met uw ambities & behoeftes, en onderscheiden ons erg goed in kwaliteit, klantgerichtheid & laagdrempeligheid. U betaald ons pas voor de uitvoering van werkzaamheden, de aanloop er naar toe is vaak gratis. Voor zeer complexe opdrachten wordt een specialist ingeschakeld, zo betaald u pas voor dure tarieven wanneer dat nodig is, en niet doorlopend.

Manco 3: Prijsonderbouwing van adviseur is niet duidelijk
In de praktijk wordt vaak gefactureerd zonder een onderbouwing van de kosten. Dit is vreemd omdat de urenregistratie dagelijks wordt bijgehouden. Daarin staat exact vermeld wat voor werkzaamheden er zijn verricht. Door hier inzicht in te krijgen, heeft u een beter gevoel van de verrichte werkzaamheden, en kunt u dit beter spiegelen naar de waarde die u ervoor terugkrijgt.

De oplossing
Een adviseur vinden die persoonlijk gemotiveerd en gedreven is om voor u het verschil te maken. Die transparante en eerlijke facturen stuurt, en zoveel mogelijk in uw belang meedenkt. Het voornoemde maken wij waar bij elke klant. Bent u nieuwschierig geworden naar mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij spreken u graag in een gratis vrijblijvend gesprek, waarin wij beter kennis kunnen maken en sparren over uw mogelijkheden. 06 121 39 865, u kunt er alleen maar op vooruit gaan.