DUUNKARKN CONSULTANCY.

 

DC is een belastingadvies praktijk in de gemeente Westerveld bie Meppel en net buut’n Darp. We werken samen mit lui van accountancy en meesters in de rechten. Opgeteld hebben we best wat joarn’ ervoaring zal ik maar zeggen. We dut met name jaarrekeningen & belastingangfiten. Eenmanszaken t/m B.V.’s met holdings en doe maar meer, wij weten hoe als dat mut.

 

We dut vooral grotere bedrijven die niet an de controleplicht zitten. Doar maken wie ‘t meeste verschil. Ook ZZP en klein MKB helpen we groag. Het goat om wat ie nodig heb. Noast ‘t jaarlijkse belastingedoe, krieg ie extra info woar ie ook écht wat an heb.

 

Ons doel is um voor oe een verschil te maken, en de boel een beetie makkelijk en effectief te houden. Zo hebbie tenminste nog wat meer aan de cijfers. Duinkerken Consultancy is een eenmanszaak van Ben Duinkerken. Hij zit bie het Register Belastingadviseurs. Zijn Linkedin pagina kuje hier vinden.

ONZE KERNWAARDEN

Eerlijkheid en Transparantie.

 

D’r is maar 1 pries wat ie kwijt mut wezen aan de cijfers, en dat is de tijd die als het kost. Om die reden sturen wie ie altied een duudelijke specificatie van de uren en wat wie hebben gedaan. Zo kun’t we altied eerlijk blijven noar mekoar. Hebbie liever een vast bedrag? In overleg kan dit natuurlijk altied.

Deskundig Advies.

 

Wij dut alleen kwalitatief jaarwerk. Bij ongekende situaties schakelen we natuurlijk met een hoog geleerde expert. Zo ben je pas “premium extra” kwiet aje dat mut hebben. En niet standaard dik premium voor spul woar dat niet eens nodig is.

Vlotte Reactietijden.

 

We dut ons best om uw dagelijkse vroagen binnen 24 uur te beantwoordn’. Roare wagtieden van een week ofzoiets langer dut we niet an. Voor een kort bellegie of mailtie betoaal ie ook niet meteen. We goat niet op de minuut zitn. Da’s service.