Duinkerken Consultancy.

 

Duinkerken Consultancy (DC) is een praktijk veur belastingadvies die as ericht is op het verneien van de markt van samenstellingsopdrachten en belastingangiftes. De samenwarkende partners bint onder aandere opeleid in accountancy en hebt al jaoren ervaring in de sector Het team is specialiseerd in jaorrekeningrecht en fiscaliteit. Wij hebt kennis in huus aover ienmanszaken töt en mit BV’s mit holdingstructuren.

 

DC richt zich mit name op grotere bedrieven die as niet controleplichtig bint. In die categorie valt namelijk het grootste verschil te maken. Mar ok veur ZZP-ers en kleinere ondernemings is oeze methode bewezen effectief en veurdelig. Daorbij kriej informatie waor aj echt wat an hebt.

 

Het is oeze doelstelling um oen jaorwark zo goed en zo snel meugelijk te regeln. Op die maniere haal ie as ondernemer het mieste uut de cijfers Duinkerken Consultancy is het ienmansbedrief van Ben Duinkerken Hij is anesleuten bij het Register Belastingadviseurs. Zijn Linkedin pagina kuje hier vinden.

Ben Duunkarkn

Register Belastingadviseur

KERNWEERDES VAN DC

Eerlijkheid en Dudelijkheid.

 

Der is mar iene eerlijke pries veur oen jaorwark en det is de pries van de tied die het wark kost. Daorumme stuurt wij oe altied een urenspecificatie zodaw mekaar recht in de ogen kunt blieven kieken. Mar aj liever een vast bedrag op de rekening wilt hebben kan dat ok, vanzelf. In overleg kan dit natuurlijk altied.

Deskundig Advies.

 

Wij garandeert daj professioneel advies kriegt veur oen jaorwark. As der biezunder ingewikkelde situaties bint, haalt wij der professionele hulp van butenaf bij. Op die maniere betaal ie allent veur specifieke kennis aj die ok gebruukt. En niet standaard dik premium voor spul woar dat niet eens nodig is.

Vlotte reactietied.

 

Wij doet oes beste um oen dagelijkse (belasting)vraogen binnen 24 uur te beantwoorden. . Gekke wachttieden van een weke of langer koom ie bij oes niet tegen. En aj oes belt of mailt, hoej daor niet veur te betalen. Wij zit niet op minuten te kieken. Dat is oeze service.