F.A.Q

Antwoord op de meest gestelde vragen!

Waarom is deze oplossing beter dan een accountantskantoor?
Een accountantsorganisatie is gebonden aan zware wet- en regelgeving met name bedoeld voor grote ondernemingen. Voor een MKB ondernemer voegt die wet- en regelgeving niet veel toe. Toch komt het voor uw rekening als u de jaarrekening door een gecertificeerd accountantskantoor laat opstellen. Een Register Belastingadviseur (RB) is niet gebonden aan de wettelijke regels voor het accountantsberoep. Wél staat een RB voor kwalitatief advies. Hierdoor kunnen wij efficiënter werken zonder dat u inlevert op kwaliteit.

 

Waarom zou ik overstappen als ik al een lange tijd bij mijn huidige adviseur zit?
Uw huidige adviseur is ongetwijfeld ook goed in zijn vak, maar na een aantal jaar neemt de pro-actieve en kritische houding toch af. Daardoor blijven eventuele kansen en bedreigingen ongesignaleerd en dat is jammer. Door over te stappen naar een ander kantoor, wordt er weer met een frisse blik naar uw onderneming gekeken, en wordt er ook eens vanuit een andere invalshoek beoordeeld wat er gedaan kan worden binnen uw onderneming. Overigens is “overstappen” helemaal niet zo’n karwei, wij weten precies welke gegevens nodig zijn voor een vloeiende overstap. Als uw adviseur zijn dossier op orde heeft, kan dit binnen een kwartiertje worden verzonden.

Waarom Duinkerken Consultancy en geen ander kantoor?
Omdat geen kantoor dezelfde service biedt als wij dat doen. Wij leveren méér (aanvullend verslag met concrete verbeterpunten), wij leveren het voordeliger (efficiëntere werkwijze), wij leveren het transparanter (duidelijke urenomschrijving op facturen). Door bij ons klant te worden verbetert u dus de kwaliteit van uw jaarwerk, voor een voordeligere & transparantere prijs.
Om een optimale samenwerking te creeren investeren wij ook een boel tijd in u. Dit doen wij door aan het begin van de relatie om tafel te gaan zitten en uw doelstellingen te bespreken. Dit gesprek kost u niets zodat u al uw ideeën/wensen kan uiten. Op basis van uw doelstellingen geven wij gericht pro-actief advies.

 

Wat is het Register Belastingadviseurs?
Het Register Belastingadviseurs (RB) is een beroepsorganisatie met ruim 7.000 belastingadviseurs. Ben Duinkerken is aangesloten bij deze organisatie waardoor u er van uit kan gaan dat u erkend en kwalitatief advies in huis haalt. Tevens biedt het RB juridische ondersteuning tezamen met een kwalitatief netwerk van allerlei professionele adviseurs. Doorlopende scholing garandeert deze kwaliteit.

Belasting, vrijheid en eigendom by ~The Ferd