Duinkerken Consultancy.

 

DC is een belastingadvies praktijk gericht op het vernieuwen van de markt in samenstel opdrachten en belastingaangiftes. Onze samenwerkende partners zijn o.a. opgeleid in Accountancy en hebben jaren ervaring binnen deze sector. Ons team is gespecialiseerd in jaarrekeningenrecht en fiscaliteit. Van eenmanszaken t/m B.V.’s met holding-structuren, wij hebben de kennis in huis.

 

Wij richten ons met name op de grotere bedrijven die niet controleplichtig zijn. Daar kunnen wij namelijk het meeste verschil maken. Ook voor ZZP’ers en kleinere ondernemingen is onze methode bewezen effectiever, dus voordeliger. Daarnaast ontvangt u méér informatie, waar u echt wat aan heeft.

 

Het is onze missie om op de meest effectieve en efficiënte manier het jaarwerk voor u te regelen. Zodat u als ondernemer meer uit de cijfers haalt. Duinkerken Consultancy wordt gedreven in de vorm van een eenmanszaak door Ben Duinkerken. Hij is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Zijn Linkedin pagina kunt u hier vinden.

Ben Duinkerken

Register Belastingadviseur

KERNWAARDEN VAN DC

Eerlijkheid en Transparantie.

 

Er is maar 1 rechtvaardige prijs voor uw jaarwerk en dat is de tijd die het redelijkerwijs zou moeten kosten. Wij sturen u daarom altijd een duidelijke urenspecificatie zodat wij elkaar recht in de ogen kunnen blijven aankijken. Wenst u liever een vast bedrag? Dan is dat in overleg natuurlijk ook mogelijk!

Deskundig Advies.

 

Wij staan garant voor kwalitatief advies voor uw jaarwerk. Bij uitzonderlijk complexe situaties schakelen wij hulp in van professionele derden. Op deze manier betaalt u pas voor specifieke kennis, wanneer u dat gebruikt. En geen standaard premium accountantstarief voor werkzaamheden waar dat niet nodig is.

Vlotte Reactietijden.

 

Wij streven ernaar om uw dagelijkse (belasting) vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Absurde wachttijden van een week of langer zijn simpelweg not-done binnen onze praktijk. Daarnaast betaalt u voor bellen of e-mailverkeer vaak helemaal niets. Wij gaan niet op de minuten zitten. Dat is service.